Familierådgivning og familieterapi i Århus

 

  • Er der dårlig stemning i jeres familie?
  • Skændes i med hinanden og børnene?
  • Er ønsket om det gode familieliv blevet afløst af en overlevelseskamp for at få hverdagen til at hænge sammen med børn, arbejde, karriere, madlavning, oprydning, fritidsinteresser?
  • Er dine/jeres børn udfordret i skolen?
  • Har de voksne glemt hinanden og kærligheden?
  • Er det svært som en ny delefamilie at finde en fælles platform at stå sammen på?

Så er familieterapi en måde at arbejde med at få overskud, glæde og samarbejde frem i familien.

Familieterapi i Århus består af et samtaleforløb med hele familien, hvor det er vigtigt, at alle familiens stemmer bliver hørt.

Vi laver sammen en målsætning for, hvad hver familiemedlem ønsker at nå i samtaleforløbet.

Mønstre og sammenhænge

Vi afdækker sammen de mønstre, som er negative for familiens samspil og forstærker de mønstre og handlinger, som styrker relationerne og respekten for hinanden i familien. Her tænkes i hele systemer og relationerne mellem familiens medlemmer. Relationerne – de måder vi er sammen på og betydningen heraf – er i fokus.  Der er ikke kun en sandhed, men mange sandheder og fortællinger. Det er vigtigt, at alle familiens medlemmer bliver aktiveret fra start til slut. Afhængig af problemstillingen kan det være nødvendigt at tage samtaler kun med de voksne eller og kun med børnene.

Hjemmeopgaver

Afhængig af problemstillingen giver jeg opgaver, som familien skal øve sig i til næste gang, at vi mødes. Vi samler op sammen og taler om, hvad der har lykkes og hvad der skal gøres mere ad. Her vil det igen være meget vigtigt, at alle familiemedlemmernes stemmer bliver hørt, da løsningen af problemstillingen ofte ligger hos familien selv.

Familierådgivning i Århus

Det kan være, at jeres problemstilling kan løses med 2 – 3 samtalers familierådgivning. Her vil der være fokus på, hvad ønsker i at få ud af familierådgivningen. Hvad er problemstillingen? Hvad kan i gøre for at skabe den ønskede forandring? Hvad skal i gøre mere eller mindre af? Det er vigtigt, at i når jeres målsætning med familierådgivningen.

Bestil en tid til familieterapi i Århus på tlf: 42521552

Jeg tilbyder også individuel terapi.